top of page

Panorámás balatoni kuriózum

8227 Felsőörs Rizling utca.

Eladva

400.000 EUR

Property description

Eladásra kínálunk egy igazi kuriózumot, a Balaton északi partján fekvő Felsőörsön, Kishegyen. Ez a páratlan balatoni panorámával rendelkező 1600nm-en elterülő birtok maga az álom. A térség jó szívvel hívható Magyarország Toszkán vidékének, csodás dombos tájaival és festői szépségű borvidékeivel.

A körbe kerített telek egy zsákutca legvégén fekszik, átmenő forgalomtól teljesen mentes, így a nyugalom és madárcsicsergés garantált.
Zöldségek, fűszernövények, illatos virágok és gyümölcsfák egész sora beültetésre került, melyeket egy 10.000 literes esővíztározó rendszerről lehet locsolni, így nem igényel a kert karbantartása extra vízfogyasztást.
A 130nm-es hasznos alapterületű, három szintes ház minden szintje rendelkezik fürdőszobával, önálló bejárattal, melynek köszönhetően akár több generáció vagy baráti társaság külön lakrészként is használhatja azokat. A telek hátsó részén egy különálló kisház kapott helyet, így a kertimunkához szükséges, felszereléseket és kertibútorokat is praktikusan tárolhatjuk.

Az ingatlan műszaki felszereltsége minden igényt kielégítő. A helyiségekben telefonról vezérelhető NOBO fűtőpanel biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Ezen kívül mennyezeti fal fűtés/hűtés is ki lett építve, de végül nem lett a rendszer bekötve, ez bármikor könnyen pótolható.
Nagy értéket képvisel az ingatlan napelem parkja, amire az összes áramot igénylő rendszer rá lett kötve így teljeskörűen fedezi a ház energia ellátását. Éves szinten körülbelül 4000KWH energiát termel.

A nyári hőségben saját sósvizes medencében fürdőzhetünk, ami nem igényel klórozást, így igazán kíméletes és egészséges benne fürdőzni minden korosztálynak.
Nyári konyha, tűzrakóhely, illetve beépített grill is várja a szerencsés új Tulajdonosokat, akik ennek az ingatlannak a megvételével nem csak egy kiváló befektetés, de egy csodás életmódot is magukénak tudhatnak.

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

5

Size

130nm

Condition

Jó állapotú

Location

8227 Felsőörs Rizling utca.

bottom of page