top of page

Napfényes 3 szobás erkélyes lakás a Szabadság térnél kiadó

1051 Budapest Nádor utca 23.

Kiadva

1950 EUR

Property description

Budapest belvárosában, a Szabadság térnél kínálunk bérbeadásra egy különlegesen szépen felújított, napfényes, erkélyes 3 szobás lakást egy makulátlan állapotban lévő épület 4. emeletén.

A lakás belsőépítész tervek alapján készültek. Nagy belmagasságának köszönhetően igazán tágas, elegáns. Az ingatlan 2022-ban teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át, így kiváló elosztást és rendkívül ízléses kialakítást kapott. A tulajdonos kifejezetten ügyelt a prémium minőségű kivitelre, melynek köszönhetően az amerikai konyhás nappali mellett két további háló, két fürdőszoba, valamint egy gardrób és mosókonyha is helyet kapott. A nagyobbik hálószoba mellett kádas fürdőszoba van. A másik hálószoba, mellett egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. Az erkélyről igazi párizsi panoráma tárul elénk.


Remek otthona lehet bárkinek, aki szereti a belváros nyüzsgését és fontos neki a letisztult stílus. Az ingatlan rezsije egyedi fogyasztás alapján elszámolandó, fűtése gázcirkó padlófűtéssel. Az ingatlanban klíma is található.

A környék minden szempontból lenyűgöző, kiemelt része Budapest V. kerületének, szinte minden szegletében a történelem köszön vissza ránk.
Pár perc sétára található a Szent István Bazilika, Andrássy út, Kossuth Lajos tér, Parlament.
Az infrastruktúra kiváló, közelben villamos, metro, buszok találhatóak.

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

3

Size

98

Condition

Felújított

Location

1051 Budapest Nádor utca 23.

bottom of page