top of page

Nagy teraszos kertkapcsolatos családi otthon eladó

1147 Budapest Zsolnay Vilmos utca 10.

Eladott

113.9M

Property description

Álmodott már arról, hogy egy olyan otthonban éljen, ahol a kertes ház nyugalmát élvezheti, ugyanakkor a társasház kényelmét sem kell nélkülöznie? Most itt a lehetőség! Eladóvá vált ez a lenyűgöző a vlóságban 98 négyzetméteres kertkapcsolatos lakás, amelyhez egy 29 nm-es terasz is tartozik és amely a Zsolnay Vilmos utcában található, egy rendkívül családbarát, biztonságos környéken, a Porcelán lakóparkban.

Ez a lakás egy 2000-ben épült, 12 lakásos társasház része és a kertkapcsolatnak köszönhetően különlegesen meghitt otthoni élményt nyújt. A saját terasz ideális hely a nyugodt pihenésre és a szabadban való időtöltésre. Itt még egy kerti kis faház is helyet kapott, amely tökéletes tárolóként szolgálhat kerti bútoroknak vagy egyéb kertészeti eszközöknek.

A lakás ideális és praktikus elrendezéssel bír, amely kifejezetten tökéletes egy nagyobb család számára is. A három kényelmes szoba mellett két modern fürdőszoba is helyet kapott, mindkettő könnyedén szellőztethető. A háziasszonyok örömére egy praktikus spejz is tartozik az ingatlanhoz.
A szobák világosak és barátságosak, a nappali pedig, mely az amerikai konyhával összeolvadva található, igazán otthonos és meghitt légkört teremt. A konyha minden igényt kielégít, beépített hűtővel, mosogatógéppel, elektromos sütővel, indukciós főzőlappal és elszívóval van felszerelve, hogy a főzés igazi élvezet legyen.

A társasház rendkívül jó állapotban van, és az évek során gondosan karbantartották. A zárt lépcsőház csupán két évvel ezelőtt lett teljesen felújítva, így az épület új és modern atmoszférát áraszt.
Az épületet öntözőrendszerrel ellátott kert veszi körül, amelyet egy tapasztalt kertész rendszeresen gondoz. Ennek eredményeként a kert mindig gyönyörű és rendezett, ahol pihenhet és élvezheti a természet szépségét.
A lakóközösség itt rendkívül barátságos és összetartó. A társasház pénzügyi helyzete rendezett és stabil, részben annak köszönhetően, hogy kiváló közös képviselője van, aki odafigyeléssel és precizitással irányítja a ház mindennapi ügyeit.

Az ingatlan hivatalos mérete: 96nm
Terasz:32nm ebből
Valós mérete: 112nm (98nm+14,5nm)
Tároló:8nm

Egyes fotók virtuálisan vannak berendezve néhány bútorzattal és kiegészítővel.
Az ingatlan ára: 113.900.000HUF, amely tartalmazza a beépített bútorokat és a tárolót is.

Ha biztonságos és szép környezetben keres családjának egy meleg otthont akkor ne keressen tovább!

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

4

Size

112nm

Condition

Újszerű

Location

1147 Budapest Zsolnay Vilmos utca 10.

bottom of page