top of page

Modern, fiatalos erkélyes lakás eladó a Reitter Ferenc utcában.

1135 Budapest Reitter Ferenc utca 100.

Eladva

63.9M

Property description

Modern, fiatalos erkélyes lakás eladó a Reitter Ferenc utcában, Angyalföldön!

Szeretném bemutatni ezt a lenyűgöző, újépítésű napfényes lakást, melyet egy tapasztalt lakberendező álmodott meg a Reitter Ferenc utcában. Ez az ingatlan egy modern és elegáns 35 lakásos liftes társasházban található, melyet mindössze egy éve adtak át. Itt minden adott a kényelmes és stílusos életvitelhez.

A társasház lakóközössége fiatalos és környezettudatos, így ideális otthona lehet azoknak, akik egy aktív és szociális közösség részesei szeretnének lenni. Az ingatlanhoz parkoló és tároló is vásárolható, így a mindennapi élet könnyebbé válik. Az ingatlan bérbeadására is kiváló lehetőségek rejtőznek itt, így akár hosszú távon is hasznosíthatod befektetésedet.

A lakás fűtését egy modern házközponti rendszer biztosítja, mely egyedi méréssel vezérelhető, így önállóan szabályozhatja a hőmérsékletet. A nyári melegek ellen pedig a légkondicionáló segít kellemes hőmérsékletet tartani az egész lakásban, az elektromos redőnyök tovább növelik az itt lakók kényelmét és biztonságát.
Az ingatlan rezsije kedvező, mivel egyedi fogyasztás alapján fizetendő. A közös költség mindössze 24.000 Ft, a víz és fűtés havi 12.000 Ft, az áram pedig csupán 5.000 Ft.

Angyalföld egy olyan kerület Budapesten, ahol a város pulzálása találkozik a zöld oázis nyugalmával. Itt otthonra lelsz a város központjában, ahol kiváló közlekedési lehetőségekkel könnyen elérheted a belvárost. A kellemes parkok, hangulatos kávézók és kulturális események pedig mindig a közelben vannak, így mindig lesz mit felfedezned és élvezned a mindennapokban.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretnél otthont teremteni a modern kényelem és stílus jegyében, ne habozz, keress még ma, és nézd meg ezt az exkluzív ingatlant személyesen!

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

2

Size

51nm

Condition

Újszerű

Location

1135 Budapest Reitter Ferenc utca 100.

bottom of page