top of page

Lélegzetelállító örökpanorámás, teraszos, 5 hálószobás családi álomotthon eladó

1125 Budapest Zsolna utca 11.

Eladó

800.000EUR

Property description

Lélegzetelállító örökpanorámás, teraszos, 5 hálószobás családi álomotthon eladó csodálatos adottságú környezetben a British International School és az International Centre Of Children angol nyelvű óvoda szomszédságában, Buda és a 12. kerület szívében, saját garázzsal és kertrésszel.

A 250 nm-s ingatlan egy 1985 épült, 5 lakásos sorházban található, jó elosztású, tágas nappali, ebédlő plusz 5 szobás, jelenleg két fürdőszobás kialakítással. A sorházi lakás földszinttel és három emelettel rendelkezik. Az épület kívülről szigetelt, a teraszok burkolata 2023-ban megújult.

A kifejezetten világos, napfényes ingatlan keleti tájolású. Egy kertrész is tartozik hozzá (az alapító okirat szerint ez egy közös terület, elhelyezkedése miatt kizárólag az itt lakók használják és ami ideális tér az esti grillezésekhez, kerti partikhoz, vagy csak egyszerűen a pihenésre. A környék kifejezetten családbarát, rengeteg zöld parkkal és játszótérrel a közelben. Gyerekekkel való életre tervezve, ahol szabadon fedezhetik fel a környék csodáit. Az automata kapuval ellátott autóbeálló gondoskodik a parkolásáról, és a kényelmes belépésről a lakás területére.

Fedezze fel ezt a lenyűgöző, többszintes lakást, mely földszintjén és három emeletén kínál kényelmet és álomszerű életet egyaránt! A földszinten az előszobát és garázst találja, melyhez egy további autóbeálló is tartozik. Emellett egy kertkapcsolatos szoba is helyet kapott, jelenleg ez vendég részként van berendezve, valamint egy fürdőszoba is rendelkezésre áll.
Az első emeleten egy vendég mosdó, konyha, ebédlő és nappali található, melyhez egy csodálatos panorámás terasz is csatlakozik, ez szintén tökéletes helyszín a kikapcsolódásra és a vendégek fogadására. A második emeleten teraszos hálószobák, egy fürdőszoba és egy külön bejáratú WC várja Önt, melyeket praktikusan elhelyezett beépített szekrények tesznek teljessé.
Az utolsó szinten jelenleg egy festőműhely található, mely lenyűgöző panorámával és egy terasszal is rendelkezik. Összesen öt hálószobával rendelkezik ez a lakás, és dupla bejárattal is bír, így ideális választás lehet akár két lakás kialakításához vagy két generáció együttéléséhez is. A különálló terek lehetőséget adnak számos funkció kialakítására, csak a képzelet szab határt a jövőbeli tulajdonosnak. Az ingatlan jelenleg beköltözhető, lakhatásra alkalmas állapotban van, minden műszaki rendszer kifogástalanul működik. A fűtési rendszer két kétkörös. Az első és a második szint külön szabályozható a harmadik illetve negyedik szinttől. A nappaliban egy kandalló is helyet kapott.

Gyalog távolságra 5 percen belül található iskola, óvoda, játszótér, buszmegálló élelmiszerbolt. A belváros könnyen elérhető tömegközlekedéssel vagy autóval is, a város központja, pl. Deák Ferenc tér 20-25perc alatt, a Normafa 10 perc alatt megközelíthető a BKV járataival is. Az elhelyezkedésének köszönhetően mind a városi, mind a vidéki élet előnyeit élvezheti.
A tulajdoni lap tehermentes, így megállapodás esetén minden akadály nélkül átadható. Az ingatlan panorámája, tagoltsága és a családbarát környék garantáltan le fogja nyűgözni!

Földszint hasznos alapterülete: 54,40nm + 27,50nm garázs
Első emelet hasznos alapterülete: 69,50nm+10,40nm terasz
Második emelet hasznos alapterület: 60,40nm+21,80 teraszok
Harmadik szint hasznos alapterület: 30,50nm+10,50nm terasz
Tulajdoni lapon bejegyzett nm: 160nm lakótér plusz teraszok és garázs területe
Ingatlan típusa: lakás

Földhivatali tervrajzok szerinti hasznos alapterület összesen: 214,8nm
Teraszok összesen: 42,7nm
Garázs: 27,50nm
Teraszok és garázs 50%-val számolva összesen:249,9nm

Fűtési átlag díj: 18.000Ft/hó
Víz: 3500Ft/ hó
Áram: 6500Ft/ hó
Közös költség: 19.520Ft/ hó
Szemétszállítási díj: 2990FT/hó / 70l

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

6

Size

250nm

Condition

Lakás

Location

1125 Budapest Zsolna utca 11.

bottom of page