top of page

Hosszútávra kiadó lakás a Vörösmarty térnél

1051 Budapest Harmincad utca 4.

Kiadva

340.000 HUF

Property description

Hosszútávra kiadó lakás a Vörösmarty térnél, amely lakásnak vagy irodának is kiváló.

Kiadó lakást kínálunk az V. kerület szívében, egy 72 nm-es, 1. emeleti, 2 szobás, 3.8m belmagasságú, világos, utcai kilátású lakást.

A Brit Nagykövetség régi épületének közvetlen szomszédságában áll a Koller-ház. 1838-ban épült, klasszicista stílusban. Elhelyezkedésének köszönhetően sok fény éri a ház lakásait, a 19. században ezért fotós műtermeket alakítottak ki néhány lakásból. Koller Károly, az Európa szerte elismert fotós is itt alkotott. Ez jól mutatja a ház egyik legnagyobb előnyét, központi, ám mégis nyugodt, csendes elhelyezkedése mellett. Az épület csupán pár lépésre található a Vörösmarty tértől és a Váci utcától, ahol éttermek, kávézók és üzletek sokasága várja az itt lakókat.

A lakás alaprajza kiváló. Belépve egy hallba jutunk, innen jobbra nyílik egy közel 28nm-es szoba, balra tovább haladva pedig a konyha-tároló található, melyet akár felújításkor egy 3.szobának is át lehet alakítani, ez esetben a nagyszobából amerikai konyhás nappali álmodható meg, melyből nyílik még egy háló. A hallból tovább haladva egyenesen a fürdő és mellette a toalett helyezkedik el.

Megközelítése kiváló a lokációnak köszönthetően! A külföldiek által legismertebb környék számos lehetőséget kínál kikapcsolódásra, kulturális eseményekre, bevásárlásra.

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

2

Size

72nm

Condition

Jó állapotú

Location

1051 Budapest Harmincad utca 4.

bottom of page