top of page

Gellért-hegyi, kertes családi álom otthon eladó

1016 Budapest Bérc utca 19-21. B

Eladva

225 M HUF

Property description

Eladásra kínálunk Budapest legkeresettebb városrészében, a Gellérthegy legszebb és legbékésebb utcájában egy saját kerttel rendelkező, teljesen felújított, 3 szintes, minden igényt kielégítő családi otthont.

A sorház a Bérc utca 19-21 szám alatt található, ebben az utcában eladó ingatlan igazi kuriózumnak számít. A Bérc utca átmenő forgalomtól teljesen mentes zsákutca lévén, viszont az út végén egy túra útvonal fut egészen a Citadelláig, ami az UNESCO világörökség része 1987 óta.
Az út elején a híres Vuk játszótér, delikátesz, az utca végében erdő és madárcsicsergés várja az itt lakókat.
A tulajdonosok saját maguknak, a legnagyobb gondossággal újították fel az ingatlant, kívül-belül nagy hangsúlyt fektetve a minőségre. Külföldre költözésük miatt sosem tudtak beköltözni, így a felújítás óta az ingatlan vadonatúj állapotában várja a következő családot, akik otthonunknak hívják majd ezt az ingatlant.

Az ajtón belépve az előszobába jutunk, tovább haladva közvetlenül egy csodaszép tágas amerikai konyhás nappaliba, ahonnan közvetlen kapcsolatunk van a kerthez. Ezen a szinten található egy fürdőszoba és innen indul a lépcső fel az emeletre, ahol 3 teljes értékű szoba, illetve egy második fürdőszoba kapott helyet.
Az alagsorban kialakításra vár a vevő igénye szerint akár egy hobbiszoba, fitnesz szoba, mosókonyha.

A külső tégla extra szigetelést kapott, az összes nyílászáró 3 rétegű üveg. Passzív házak mintájára beépítésre került egy légcserélő rendszer, ami miatt télen-nyáron egységes hőfok tartható minimális szellőztetés mellett is. Ennek segítségére továbbá hőszivattyús- geotermikus rendszerrel mennyezeti hűtés-fűtés, illetve a hideg burkolatok alatt padlófűtés lett beszerelve. A ház dupla komfortos, nappali+3 háló található benne. Mindenképpen említésre méltó a tölgyfa padló, illetve az egyedileg asztalossal készíttetett konyha külön ide gyártott gránit pulttal és a beépített gardróbszekrények jó térkihasználása.
Tulajdoni lap szerint az ingatlan 95nm, a valóságban 118nm, plusz ehhez hozzájön még 60nm terasz és kert. A lakás költségei nagyon kedvezőek.

Parkolás közvetlenül a ház előtt 1 autónak megoldott, illetve az utcán, közterületen is lehetséges.
M1/M7/M0 autópályák, illetve az Erzsébet híd is pár percre található az ingatlantól, de az autók zajából az utcában semmit nem lehet érzékelni.

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

4

Size

118nm

Condition

Felújított

Location

1016 Budapest Bérc utca 19-21. B

bottom of page