top of page

Fantasztikus befektetési lehetőség a Ráday utcában

1090 Ráday utca 49.

Eladó

93.9M

Property description

Eladó egy 115 nm-es 3,5 szobás felújítandó állapotú lakás a Ráday utcában. Ezt az ingatlant a kiváló alaprajza teszi különlegessé, amely kényelmesen tágas hálószobákat kínál, és a napfény szinte minden szakában beözönli a lakásba, így világos és barátságos otthon várja új tulajdonosát.

Műszaki állapota, ha felújításra is szorul, mégis különleges jellemzőkkel büszkélkedik. A szobáknak romantikus, vadregényes hangulatot biztosítanak az ablakokba belógó vadszőlő levelei. A régi parketta ugyan itt-ott már kimerült az évek során, de olyan helyeken, ahol érintetlen maradt, szinte tökéletes állapotban ragyog.

A fűtés és melegvíz ellátását gáz cirkó rendszer biztosítja, ami hatékony és gazdaságos megoldást kínál. Emellett légkondicionáló is megtalálható az ingatlanban, így a forró nyári napokon sem kell aggódnunk a kényelmes hőmérsékletért. Az alaprajz tökéletesen megtervezett és kialakított. A világos konyhája egy praktikus spejzzel bővül. A külön WC a fürdőszobától szeparáltan helyezkedik el, ami növeli az otthon funkcionalitását. Három csendes és világos hálószoba teszi lehetővé, hogy a család minden tagja kényelmesen pihenhessen, míg a nagy nappali teret teremt a közös összejövetelekhez és a kikapcsolódáshoz.
Ez az otthon egyedi stílusa és jól átgondolt elrendezése egyaránt vonzóvá teszi, és lehetőséget kínál arra, hogy saját elképzeléseink és kreatív ötleteink alapján egy új életet és szépséget hozzunk létre benne.

A Ráday utca Budapest egyik legnépszerűbb és leghangulatosabb negyede, amely egy igazi kulturális és gasztronómiai gyöngyszem a városban. Az utcában való sétálás olyan érzést kelt, mintha egy művész negyedben lennél valamelyik nyugat-európai városban.
Az utca tele van éttermekkel, kávézókkal és bárokkal, amelyek kínálják a világ különböző konyháit. Itt fellelhetőek a hagyományos magyar ételek, de számos nemzetközi fogás is, így garantáltan mindenki megtalálja a kedvére valót. Az éttermek hangulatos teraszokkal és belső udvarokkal is rendelkeznek, így akár egy romantikus vacsora vagy baráti találkozó is tökéletesen megvalósítható itt. Emellett a Ráday utca híres művészeti galériáiról is. A Ráday utca valóban álomszerű hangulatot áraszt, és egy kis sétával vagy egy kávézóban való üldögéléssel az ember teljesen elvarázsolódhat.

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

3,5

Size

115nm

Condition

Közepes állapotú

Location

1090 Ráday utca 49.

bottom of page