top of page

Eladó kertes ház Gödön

2131 Göd Rába utca 6b

Eladva

73.2M HUF

Property description

Erdő melletti csendes kis utcában, szuper kedves szomszédokkal eladó egy hangulatos, kertes kétszintes ikerházfél Alsógödön, Budapesttől mintegy 20 percre.

Ha szeretne a saját kertjére néző hatalmas teraszon vacsorázni, a hálószobai erkélyről cseresznyét szedni, hétvégén pedig a családjával, barátaival a tűzrakó körül sütögetni, ne keressen tovább!
A ház elosztása rendkívül kellemes, a felső szinten kádas fürdőszoba, két háló, az egyikről nyíló erkély, az alsó szinten világos, ablakos konyha és étkező, zuhanyzós fürdő és egy hatalmas kandallós nappali várja leendő lakóit. A közlekedőben rengeteg tárolóhelyet biztosít a beépített szekrény. A nappaliból léphetünk ki a tágas teraszra, melyet óriási napernyő és egy cseresznyefa árnyékol.

A kertben kocsibeálló, kedves kis kerti pad, épített tűzrakó és elkerített veteményes is található a gyümölcsfák és virágzó bokrok mellett. A ház alatt további tárolási lehetőséget biztosít a nagy területű, száraz pince is.

A ház 1970-ben épült. A falak 30-as téglából vannak, a szomszéddal közös fal dupla fal, tervrajz szerint 2X25nm. A felújításra szakaszosan került sor, 1995-ben építették be a verandát, ekkor készült a terasz és a kőkerítés. A tetőt 2010-ben cserélték Tondach tetőcserepekre, a padlásteret a következő évben szigetelték. 2012-ben kicserélték a kazánt és a vaskályhát is, majd 2016-ban új ablakokat kapott a pince, megépítették az előteret és kialakították a ház előtti parkolót. A kerti kocsibeálló és az elektromos kapu 2018-ban készült el, ugyanebben az évben 15 centis szigetelés és vakolás került a külső falakra. A ház belső felújítása, festés, mázolás, burkolatcserék a vizesblokkok felújítása 2021-ben fejeződött be.
Az ingatlan alapterületének számításakor a földszint és az emeleti alapterület 100% -val, a terasz, erkély és pince 50% val számoltunk. A berendezett kép látványterv.

A környék csendes, a Duna part kocsival 5, de gyalog is csak 20 perc. A szomszédok rendkívül barátságosak és segítőkészek. Kis ráfordítással ideális családi otthont varázsolhat ebből a remek adottságokkal rendelkező házból.

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

3

Size

130nm

Condition

Jó állapotú

Location

2131 Göd Rába utca 6b

bottom of page