top of page

Eladásra kínálok egy 4,5 szobás, madárcsicsergős kertes családi házat

1162 Budapest Béla utca 199/b

Eladva

99M

Property description

Eladásra kínálok egy 4,5 szobás, madárcsicsergős kertes családi házat a XVI. kerületi csendes Béla utcában. Ez a része a városnak rendkívül kedvelt az itt lakók körében, kifejezetten biztonságos övezet, ahol garantáltan kellemes környezetben élhet családjával.

A ház 1983-ban épült, a földszint 2016-ban teljes felújításon esett át, ez a szint modern és friss megjelenést kapott. Ekkor kerültek kicserélésre a nyílászárók az egész házban, a burkolatok és felújították a teljes villany- és vízhálózatot is. Az ingatlan pince szintje és a felső szint burkolatainak felújítása az új tulajdonosra vár, ami lehetőséget nyújt saját ízlésének és igényeinek megfelelően kialakítani ezeket. Ennek előnye azonban, hogy a felújítás alatt már beköltözhet az új otthonába, így azonnal élvezheti az ingatlan nyújtotta kényelmet és környezetet. Az ingatlanban riasztórendszer található. Télen a meleget jól működő gázkazán, a melegvizet pedig elektromos bojler biztosítja. A tető kiváló állapotban van, kőzetgyapot szigetelést kapott a tetőtér. A födém vasbeton. Az ingatlan rendelkezik egy saját garázzsal, ami kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. Emellett a kerítésen belül és kívül is további autóbeállási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Ez kényelmet és praktikusságot biztosít az itt lakók és vendégek számára is egyaránt. A parkolás a közterületen ingyenes.

A ház kertje gondozott és ápolt. Saját fúrt kút is található benne, így a növények locsolása költségmentesen megoldott. Tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez. A nyári estéken itt kellemesen pihenhetünk vagy grillezhetünk. Emellett az ingatlan közelében található egy patakpart, a Szilas patak partja, ahol kellemes sétákat tehetünk és a természetben pihenhetünk.

Az ingatlan havi költségei nagyon kedvezőek. A gázszámla havi szinten 3000-15000 Ft között mozog, az áramszámla pedig 2000-8000 Ft között alakul. A vízdíj havi szinten 4000-5000 Ft, míg a szemétszállítási költség 3000 Ft kéthavonta. Fontos megjegyezni, hogy ebben a kerületben nincs ingatlanadó.

Az ingatlan össz alapterülete 153,29 négyzetméter. Ez tartalmazza a két terasz felét is. Azonban az 51,20 négyzetméteres pince és garázs alapterülete nincs hozzászámolva. A földszint területe 79,29 négyzetméter, melyhez tartozik egy kertre néző napfényes terasz is. Az emelet területe pedig 64,61 négyzetméter, melyhez egy erkély is tartozik.

Rákosszentmihály a kisvárosi élet nyugalmát és a természet közelségét tökéletesen ötvözi. Közel találhatók parkok és zöldövezetek, ahol kellemes sétákat tehetünk. A közlekedés kiváló, több busz- és villamosjárat könnyedén elérhető. A környéken megtalálhatók élelmiszerboltok, éttermek és kávézók, amelyek kielégítik mindennapi igényeinket. Emellett közelben elérhetők posta, bankok és gyógyszertárak is.

Várom megkeresését! Szép napot kívánok!

My contact information

Antal Mirjam

+36 20 232 0054

Features

Number of rooms

4,5

Size

153nm

Condition

Felújított

Location

1162 Budapest Béla utca 199/b

bottom of page